DESPRE VELANTE

Infiintat in 2019, VELANTE este un brand care produce huse de telefon si accesorii de lux, realizate din piele de vitel sau piele exotica (piton, crocodil).

SAVOIR-FAIRE

La inima VELANTE se afla un angajament fata de o calitate de neegalat, imbinand arta atemporala a pielii italiene cu estetica moderna a design-ului. Fiecare creatie este meticulos realizata de artizani priceputi care se mandresc cu devotamentul lor fata de precizie si perfectiune.

Arta VELANTE se extinde dincolo de functionalitate; incapsuleaza un stil de viata rafinat si elegant. De la modele embosate fara cusur pana la finisaje cu precizie pentru porturi si butoane, fiecare creatie VELANTE reprezinta o armonie intre functionalitate si eleganta.

VELANTE transforma accesorii de zi cu zi in adevarate declaratii de lux, imbratisant esenta savoir-faire-ului pentru cei care nu accepta altceva decat extraordinarul.

VELANTE Sport

VELANTE imbratiseaza nu doar linia sa de baza, ci isi extinde influenta prin VELANTE Sport, o sub-marca distinctiva.

Asemenea angajamentului VELANTE fata de lux si calitate, sub-marca ofera huse de telefon premium, cu designuri colorate si contemporane, creand un univers in care #TuFaciRegulile.