Despre Noi

Povestea noastra

VELANTE Officiale a fost infiintat in noiembrie 2019, incepand ca un brand luxury de huse si accesorii pentru telefon, menit sa indeplineasca cerintele exigente ale un stil de viata rafinat cu huse de telefon premium si articole din piele pe care toata lumea le foloseste zi de zi.

Remarcandu-se prin finisajele minutioase, husele VELANTE Officiale prezinta un interior acoperit cu catifea verde cu logo-ul VO, reprezentand un detaliu autentic care contribuie la calitatea impecabila a produsului.

Evolutia noastra

Intrucat iubitorilor de #PersonalLuxury le-a placut ideea de a avea un produs accesibil care sa le ofere o completare a stilului de viata luxuriant, creatiile VELANTE Officiale au devenit rapid apreciate de cei care apreciaza rafinamentul. Prin urmare, VELANTE Officiale a fost ales de catre antreprenori, celebritati sau creatori de continut notorii pentru a le contura stilul personal. In februarie 2022, VELANTE a introdus o colectie rafinata de genti, curele si jachete din piele pentru a indeplini criteriile exigente ale clientilor.

VELANTE Gioielle­ria

Onorand aniversarea de trei ani, VELANTE Officiale a introdus o colectie rafinata de bijuterii din aur 14K pentru a-i sarbatori pe clientii apropiati brand-ului. Descoperati colectia aici.