Personalizarea Creatiilor VELANTE

Fiecare personalizare prin embosare de tip folio (gold/silver) este creata manual pe baza caracterului unic al fiecarui produs. In rezultat, pot aparea mici diferente de la un rezultat la altul sau in comparatie cu reprezentarea grafica afisata pe website-ul https://velanteofficiale.ro/. Astfel de diferente sunt inevitabile si nu constituie o defectiune. Pentru personalizare se pot folosi maxim 3 caractere, font Times New Roman latin, litere majuscule litere mici, cifre, dar si simboluri zodiacale sau alte simboluri. Personalizarea semnului zodiacal se va face la finalul personalizarii, fiind pozitionat dupa restul caracterelor. 
* PRODUSELE PERSONALIZATE FAC EXCEPTIE RETURULUI, CONFORM ORDONANTEI DE URGENTA NR 34/2014. Pentru acestea, NU se poate face retur.

Personalizarea produselor din editia VAULT se va face folosind caractere din aur alb/galben de 14K, in functie de tipul aurului din care este realizat VLogo-ul VELANTE, aceasta categorie de produse putand fi personalizata cu maxim 2 caractere. Costul personalizarii cu caractere din aur 14K este de 500 RON/caracter. Produsele personalizate din editia VAULT necesita plata in avans, fie online, cu cardul, fie prin ordin de plata.

Pentru detalii, comenzi sau intrebari suplimentare ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul WhatsApp la numarul de telefon +40 739 341 114 sau la adresa de mail orders@velanteofficiale.com.