Conditii pentru Retur si Schimb

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul https://velanteofficiale.ro/, consumatorul este de acord cu urmatoarele Conditii pentru Retur si Schimb:
  • Produsele personalizate NU pot fi returnate, indiferent de modalitatea platii, conform OUG nr. 34/2014.

  • Potrivit art. 4 alin.1 lit. b) Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta, in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii Produselor aveti dreptul de a denunta Contractul de Vanzare, de a returna Produsele si de a primi inapoi contravaloarea acestora, exceptand costurile livrarii comenzii.

  • Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

  • In cazul sesizarii unui defect al produsului, acest lucru trebuie comunicat in scris, printr-un e-mail la adresa orders@velanteofficiale.com in maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. In caz contrar, produsul nu poate fi returnat/inlocuit.
  • Aveti obligatia de a respecta pasii procedurii de retur, procedura explicata in formularul de retur.

  • Pentru comenzile online, acceptam returnarea banilor, cu conditia ca produsul sa nu prezinte semne de utilizare si sa fie returnat in aceleasi conditii ca la primirea acestuia.

  • Pentru achizitiile din magazine, NU se accepta returnarea banilor. E acceptat doar schimbul de produse. Pot fi schimbate numai articole care nu sunt defecte, care sunt in starea lor initiala, nu au fost deteriorate, cu toate etichetele originale atasate, ambalajele si alte accesorii primite cu comanda si nu trebuie sa prezinte semne de utilizare.

  • Poate fi schimbat produsul doar cu un alt produs cu aceeasi valoare sau mai mare. Pentru detalii, va rugam sa contactati direct magazinul de unde ati achizitionat articolul.

  • Compania are obligatia de a rambursa contravaloarea Produsului in termen de maxim 14 de zile de la denuntarea Contractului, dar nu inainte de returnarea Produsului. Prin exceptie, daca in urma returnarii Produsului se constata ca acesta a fost deteriorat si nu mai poate fi comercializat ca nou, Compania isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea Produsului. De asemenea, Compania poate refuza returnarea Produsului daca nu este returnat in ambalajul original intact.
*EXCEPTIE RETURULUI O FAC PRODUSELE PERSONALIZATE, CONFORM ORDONANTEI DE URGENTA NR 34/2014.

Modalitati de Returnare

Optiunea privind modalitatea de returnare a coletului apartine in totalitate clientului, acesta fiind cel care va suporta in mod direct pretul transportului.

Pentru a face returul, este obligatoriu sa fie completat formularul de retur, acesta poate fi solicitat la adresa de e-mail orders@velanteofficiale.com sau pe WhatsApp la numarul de telefon +40 739 341 114.

Daca renuntarea la cumparare se va face in mod repetat, atunci va fi considerata un abuz, S.C. VELANTE OFFICIALE S.R.L. rezervandu-si dreptul de a nu mai accepta comenzi ulterioare.