Articolul VELANTE Officiale achiziționat de dumnevoastră este realizat dintr-o selecție minuțioasă a celor mai rafinate materiale de către artizani experimentați în prelucrarea pielii.
Acesta a fost creat în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și expertiză, care sunt adevărate repere ale brandului nostru. Produsul dvs. este foarte prețios pentru noi și merită aceeași grijă și atenție din partea dumneavoastră în fiecare zi.
Totuși, în urma folosirii, pot apărea în timp semne de patină.

Ce este patina? 

Patina este ceea ce se formează pe materialele naturale, cum ar fi pielea, lemnul, denimul, pânza, metalul și piatra, reprezentând o semnătură a folosirii materialelor de înaltă calitate.

În urma purtării, expunerii la diverși factori, produsul dvs. VELANTE Officiale poate crea un luciu, un aspect antic care îi redă povestea.

De ce preferă oamenii efectul de patină?
Există 3 motive principale pentru care patina din piele este atât de căutată:

  • Este la fel de unică precum posesorul
  • Arată mai bine odată cu vârsta
  • Este un semn distinctiv al materialelor de înaltă calitate

 

Unic precum dumneavoastră

Pentru fiecare produs VELANTE Officiale pe care îl confecționăm, nu va exista un al doilea identic. Cu atât mai mult, după ce ajunge în mâinile cuiva.

Fiecare husă de telefon, portofel, breloc din piele vor dezvolta patină și vor fi la fel de unice ca persoana care le poartă. Cu cât patina este mai întunecată, cu atât povestea este mai bogată.

Cu alte cuvinte: fiecare articol din piele are o poveste de spus.

Caracterul și personalitatea formate pe articolele din piele sunt ca o ștampilă de proprietate unică pentru fiecare posesor. Spre exemplu, fiecare portofel de pașaport va povesti despre călătoriile sale, cu fiecare rid format prin deschiderea și închiderea de tip bi-fold.

Adevarata frumusețe a articolelor din piele este că vei începe să te vezi reflectat din ce în ce mai mult în acesta prin utilizarea în timp, devenind o parte din tine.

Arată mai bine cu vârsta

Câte lucruri deții care se perfecționează odată cu vârsta?

Pielea este aproape vie. Își arată vârsta la fel ca și noi.

În cazul huselor de telefon din piele naturală, vă recomandăm schimbarea periodică a acestora, evitând uzura excesivă. Dacă vă doriți o husă pe care să o purtați în viața de zi cu zi, vă recomandam seria Rubber, concepută întocmai pentru persoanele care nu apreciază patina, sau o culoare mai închisă din oricare alte colecții.

Luați în calcul faptul că husa telefonului este cel mai predispus articol la uzură, întrucât intră în contact cu diverși factori (sebum, uleiuri, transpirația mâinilor, loțiuni de corp, produse de makeup, apă, umiditate, lumină, praf, etc.) mai mult decât orice alt articol din piele (genți, pantofi, etc.). Astfel, în momentul în care vă alegeți culoarea husei dvs. VELANTE Officiale, luați în considerare timpul și condițiile de purtare.

Pielea este un material organic care absoarbe totul din jurul său. Chiar și frecarea de la degete sau modul în care îți pui cardurile de credit în portofel formeză caracterul său unic și, implicit, patina. Pielea colorată mai deschis se va întuneca mai dramatic, în timp ce pielea mai închisă la culoare poate dezvolta o patină subtilă. Zgârieturile adânci sau urmele de lovituri se vor netezi și se vor estompa încet.

Îmbrățișează modul în care îți trăiești viața cu articolele tale din piele; bogăția în patină se va forma de la fiecare „lovitură” de-a lungul drumului.

 Ador pielea naturala! Semnele de pe accesoriul meu sunt ca un souvenir din trecut.

- Maria S.

Patina va afecta durabilitatea sau calitatea pielii?

Patina pielii nu are un impact asupra longevității sau rezistenței. Dacă ar fi de menționat ceva, aceasta crește doar frumusețea și valoarea produsului. 

Imi amintesc cu drag de vacanta in Grecia atunci cand vad semnele lasate de nisip pe husa mea de Macbook.

- Alexandru R.

O călătorie fără sfârșit

Patina poate arata diferit pe orice tip de produse din piele. Este la fel de unic ca persoana care o poartă și spune o poveste despre viața lor.

Firul comun între toate produsele din piele este că acestea devin mai speciale odată cu trecerea timpului și că nu există la fel. Este o caracteristică care este foarte căutată de oameni care apreciază produsele din piele de înaltă calitate.

Patina din piele nu are o destinatie sau un scop. Este menită să reprezinte o experiență care continuă să evolueze o dată cu proprietarul său.