Ingrijirea pielii si prevenirea uzurii

Articolul VELANTE Officiale achizitionat de dumnevoastra este realizat dintr-o selectie minutioasa a celor mai rafinate materiale de catre artizani experimentati in prelucrarea pielii.
Acesta a fost creat in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate si expertiza, care sunt adevarate repere ale brandului nostru. Produsul dvs. este foarte pretios pentru noi si merita aceeasi grija si atentie din partea dumneavoastra in fiecare zi.
Totusi, in urma folosirii, pot aparea in timp semne de patina.

Ce este patina? 

Patina este ceea ce se formeaza pe materialele naturale, cum ar fi pielea, lemnul, denimul, panza, metalul si piatra, reprezentand o semnatura a folosirii materialelor de inalta calitate.

In urma purtarii, expunerii la diversi factori, produsul dvs. VELANTE Officiale poate crea un luciu, un aspect antic care ii reda povestea.

De ce prefera oamenii efectul de patina?
Exista 3 motive principale pentru care patina din piele este atat de cautata:

 • Este la fel de unica precum posesorul
 • Arata mai bine odata cu varsta
 • Este un semn distinctiv al materialelor de inalta calitate

   

  Unic precum dumneavoastra

  Pentru fiecare produs VELANTE Officiale pe care il confectionam, nu va exista un al doilea identic. Cu atat mai mult, dupa ce ajunge in mainile cuiva.

  Fiecare husa de telefon, portofel, breloc din piele vor dezvolta patina si vor fi la fel de unice ca persoana care le poarta. Cu cat patina este mai intunecata, cu atat povestea este mai bogata.

  Cu alte cuvinte: fiecare articol din piele are o poveste de spus.

  Caracterul si personalitatea formate pe articolele din piele sunt ca o stampila de proprietate unica pentru fiecare posesor. Spre exemplu, fiecare portofel de pasaport va povesti despre calatoriile sale, cu fiecare rid format prin deschiderea si inchiderea de tip bi-fold.

  Adevarata frumusete a articolelor din piele este ca vei incepe sa te vezi reflectat din ce in ce mai mult in acesta prin utilizarea in timp, devenind o parte din tine.

  Arată mai bine cu vârsta

  Cate lucruri detii care se perfectioneaza odata cu varsta?

  Pielea este aproape vie. Isi arata varsta la fel ca si noi.

  In cazul huselor de telefon din piele naturala, va recomandam schimbarea periodica a acestora, evitand uzura excesiva. Daca va doriti o husa pe care sa o purtati in viata de zi cu zi, va recomandam seria Rubber, conceputa intocmai pentru persoanele care nu apreciaza patina, sau o culoare mai inchisa din oricare alte colectii.

  Luati in calcul faptul ca husa telefonului este cel mai predispus articol la uzura, intrucat intra in contact cu diversi factori (sebum, uleiuri, transpiratia mainilor, lotiuni de corp, produse de makeup, apa, umiditate, lumina, praf, etc.) mai mult decat orice alt articol din piele (genti, pantofi, etc.). Astfel, in momentul in care va alegeti culoarea husei dvs. VELANTE Officiale, luati in considerare timpul si conditiile de purtare.

  Pielea este un material organic care absoarbe totul din jurul sau. Chiar si frecarea de la degete sau modul in care iti pui cardurile de credit in portofel formeza caracterul sau unic si, implicit, patina. Pielea colorata mai deschis se va intuneca mai dramatic, in timp ce pielea mai inchisa la culoare poate dezvolta o patina subtila. Zgarieturile adanci sau urmele de lovituri se vor netezi si se vor estompa incet.

  Imbratiseaza modul in care iti traiesti viata cu articolele tale din piele; bogatia in patina se va forma de la fiecare „lovitura” de-a lungul drumului.

   Ador pielea naturala! Semnele de pe accesoriul meu sunt ca un souvenir din trecut.

  - Maria S.

  Patina va afecta durabilitatea sau calitatea pielii?

  Patina pielii nu are un impact asupra longevitatii sau rezistentei. Daca ar fi de mentionat ceva, aceasta creste doar frumusetea si valoarea produsului.

  Imi amintesc cu drag de vacanta in Grecia atunci cand vad semnele lasate de nisip pe husa mea de Macbook.

  - Alexandru R.

  O calatorie fara sfarsit

  Patina poate arata diferit pe orice tip de produse din piele. Este la fel de unic ca persoana care o poarta si spune o poveste despre viata lor.

  Firul comun intre toate produsele din piele este ca acestea devin mai speciale odata cu trecerea timpului si ca nu exista la fel. Este o caracteristica care este foarte cautata de oameni care apreciaza produsele din piele de inalta calitate.

  Patina din piele nu are o destinatie sau un scop. Este menita sa reprezinte o experienta care continua sa evolueze o data cu proprietarul sau.