INTRETINEREA SI INGRIJIREA CREATIILOR VELANTE

VELANTE acorda o atentie deosebita proceselor de creatie si fabricate, asigurandu-se ca toate produsele respecta cele mai inalte standarde de calitate si expertiza.

Produsul dvs. este foarte pretios pentru noi si merita aceeasi grija si atentie din partea dumneavoastra in fiecare zi.

Totusi, in urma folosirii, pot aparea in timp semne de folosire. Citeste ghidul de mai jos pentru a afla cum poti prelungi durata de viata a creatiei tale VELANTE.

Creatiile din piele VELANTE

In cazul huselor de telefon din piele naturala, va recomandam schimbarea periodica a acestora, evitand uzura excesiva. Daca va doriti o husa pe care sa o purtati in viata de zi cu zi, va recomandam seria Rubber, conceputa intocmai pentru persoanele care nu apreciaza patina, sau o culoare mai inchisa din oricare alte colectii.

Luati in calcul faptul ca husa telefonului este cel mai predispus articol la uzura, intrucat intra in contact cu diversi factori (sebum, uleiuri, transpiratia mainilor, lotiuni de corp, produse de makeup, apa, umiditate, lumina, praf, solventi pe baza de alcool, etc.) mai mult decat orice alt articol din piele (genti, pantofi, etc.). Astfel, in momentul in care va alegeti culoarea husei dvs. VELANTE, luati in considerare timpul si conditiile de purtare.

CE ESTE PATINA?

Patina este ceea ce se formeaza pe materialele naturale, cum ar fi pielea, lemnul, denim-ul, panza, metalul si piatra, reprezentand o semnatura a folosirii materialelor de inalta calitate. In urma purtarii, expunerii la diversi factori, creatia dvs. VELANTE poate crea un luciu, un aspect antic care ii reda povestea.

Pielea este un material organic care absoarbe totul din jurul sau. Chiar si frecarea de la degete sau modul in care iti pui cardurile de credit in portofel formeza caracterul sau unic si, implicit, patina. Pielea colorata mai deschis se va intuneca mai dramatic, in timp ce pielea mai inchisa la culoare poate dezvolta o patina subtila. Zgarieturile adanci sau urmele de lovituri se vor netezi si se vor estompa incet.

ACCESORIILE DIN AUR 14K VELANTE

Bijuteriile VELANTE, inclusiv VLogo-ul produselor din piele din editia VAULT, sunt confectionate din aur galben, roz sau alb de 14K, marcate in conformitate cu cadrul legislativ in vigoare, prezentand:

  • semnatura VELANTE
  • marca de titlu pentru aur de 14K
  • marca Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC)


Pentru o intretinere cat mai corecta, va rugam sa consultati lista de recomandari de mai jos:

  • Nu supuneti bijuteriile cu diamante sau perle de cultura (inclusiv accesoriile pentru husele de telefon) asupra socurilor mecanice.
  • Pastrati bijuteriile in cutiile VELANTE sau in alte cutii destinate bijuteriilor.
  • Nu purtati bijuteriile in timpul activitatilor casnice, fizice sau pe durata sesiunilor de masaj.
  • Evitati contactul cu substante chimice, intrucat aurul poate eroda la contactul cu acestea.
  • Evitati contactul cu parfumuri, creme pentru piele, fixativ pentru par/similar, clor sau sulf. 

HUSELE VELANTE SPORT

In cazul produselor VELANTE Sport, husele realizate din plastic sunt predispuse la ingalbenire si/sau zgarieturi, uzura acestora fiind considerabil influentata de modul de folosire si ingrijire. In ciuda eforturilor intreprinse pentru a asigura o durata de viata cat mai indelungata a produsului, in conditii extreme, acestea sunt caracteristici specifice materialului.

Totusi, datorita materialelor premium folosite in fabricarea produselor VELANTE Sport, uzura acestora va aparea mult mai tarziu in comparatie cu alte produse similare.

TRICOURILE VELANTE SPORT

Tricourile VELANTE Sport au instructiuni de utilizare specifice, mentionate in pagina de produs si disponibile mai jos in acest articol:

A nu se utiliza detergenti de tip pudra. Este recomandata doar folosirea detergentilor lichizi. A se spala manual sau la masina de spalat, folosindu-se temperaturi de pana la 30 grade. A nu se folosi inalbitori, substante chimice sau solventi. A se calca doar pe dos.