• Velante Officiale ofera garanție produselor achizitionate care acoperă defectele de fabricatie și defectele monogramelor timp de 3 luni de la livrarea articolului. 
  • Această garanție acoperă defecțiunile din materiale și manopera, care sunt un rezultat direct al proceselor de fabricație și nu se aplică daunelor cauzate de utilizarea necorespunzătoare, neglijență sau uzură normală.
  • Uzura este cea generată de utilizarea zilnică și poate fi, de asemenea, venirea în contact cu substanțe abrazive, suprafețe ,solutii, substanțe chimice sau de alt tip, expunerea excesivă la lumina directă a soarelui, umiditatea ridicată și temperaturile extreme.
  • Pielea de vitel (granulata sau embosata croco) ,precum si cea de piton sau crocodil ,folosită la realizarea produselor noastre este material natural 100% si, ca atare, cutele, variațiile  sau iregularitatile în textură și culoare sunt un aspect natural al pielii si este la latitudinea companiei Velante Officiale daca produsul va fi schimbat sau nu.