Garantia Produselor VELANTE Officiale

VELANTE Officiale ofera garantie creatiilor achizitionate care acopera defectele de fabricatie si defectele personalizarii timp de 3 luni de la livrarea articolului.

Aceasta garantie acopera defectiunile din materiale si manopera, care sunt un rezultat direct al proceselor de fabricatie si nu se aplica daunelor cauzate de utilizarea necorespunzatoare, neglijenta sau uzura normala.

Uzura reprezinta utilizarea zilnica si poate fi cauza, de asemenea, de contactul cu suprafete abrazive, solutii, substante chimice sau de alt tip, expunerea excesiva la lumina directa a soarelui, umiditatea ridicata si temperaturile extreme.

Toate tipurile de piele la realizarea produselor noastre sunt material natural 100% si, prin urmare, cutele, variatiile sau iregularitatile in textura si culoare sunt un aspect natural al pielii si nu reprezinta un defect.

Pentru recomandari cu privire la intretinerea articolelor din piele si prevenirea uzurii, va rugam sa consultati aceasta pagina.

Bijuteriile VELANTE Officiale, inclusiv VLogo-ul produselor din piele din editia VAULT, sunt confectionate din aur galben, roz sau alb de 14K, marcate in conformitate cu cadrul legislativ in vigoare, prezentand:

  • semnatura VELANTE Officiale
  • marca de titlu pentru aur de 14K
  • marca Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC)

VELANTE Officiale nu isi asuma raspunderea pentru uzura produselor cauzata de folosirea improprie, a neglijentei, pentru pierderea acestora sau pentru orice alt factor care nu implica defecte de material sau de manopera.

Pentru o intretinere cat mai corecta, va rugam sa consultati lista de recomandari de mai jos:

  • Nu supuneti bijuteriile cu diamante sau perle de cultura (inclusiv accesoriile pentru husele de telefon) asupra socurilor mecanice.
  • Pastrati bijuteriile in cutiile VELANTE Officiale sau in alte cutii destinate bijuteriilor.
  • Nu purtati bijuteriile in timpul activitatilor casnice, fizice sau pe durata sesiunilor de masaj.
  • Evitati contactul cu substante chimice, intrucat aurul poate eroda la contactul cu acestea.
  • Evitati contactul cu parfumuri, creme pentru piele, fixativ pentru par/similar, clor sau sulf. 
  • Apelati la o curatare profesionala a produselor cel putin o data pe an, in functie de gradul de uzura. VELANTE Officiale pune la dispozitie acest serviciu, pe baza unei cereri transmise in avans la adresa de e-mail orders@velanteofficiale.ro sau la numarul de telefon +40 739 341 114.