VELANTE Officiale devine aliat al mediului inconjurator, reinventand procesul de creatie

La doar doi ani de zile de la lansarea primului produs, VELANTE Officiale devine lider de piata in domeniul huselor de telefon si al accesoriilor din piele exotica, reinventand astfel conceptia de creare a acestora si adaugand valoare personala fiecarui produs prin posibilitatea embosarii gratuite a numelor, initialelor sau a semnelor zodiacale ale clientilor. Modelele exclusiviste, culorile combinate artistic, varietatea, design-ul unic si original au pozitionat rapid brand-ul in topul preferintelor iubitorilor de lux.

Ascensiunea a fost posibila doar respectandu-se cele doua concepte de baza ale brand-ului, concepte transformate de echipa la nivel de credinta si trasate astfel: crearea unui produs de o calitate superioara si impactul pe care intregul proces il are asupra mediului inconjurator.

VELANTE Officiale a alocat resurse considerabile in domeniul cercetarii si al studiului de caz cu scopul de a pastra aceleasi standarde inalte in ceea ce priveste calitatea produselor si totodata pentru a impacta cat mai putin natura. Avand in vedere faptul ca gradul de folosinta si uzura unei huse de telefon sunt mult mai ridicate in raport cu alte produse din piele naturala, procesul pentru fabricarea acestora este mult mai complex, intrucat materia prima trece prin mai multe etape subsecvente de tratare, tabacire si vopsire.

Atat pentru noi, cat si pentru colaboratorii nostri, a fost o adevarata provocare sa gasim o varianta sustenabila care sa ne permita si mentinerea unui pret accesibil. Din acest an, pentru ca husa de telefon VELANTE sa devina mai "verde", dar sa ramana la acelasi nivel superior de calitate, ne vom axa pe doua domenii prioritare care sa vina in sprijinul mediului inconjurator dar, in acelasi timp, si al clientilor, prin implementarea urmatoarelor masuri:

 - Reducerea emisiilor de carbon si utilizarea sustenabila a resurselor de apa prin reducerea considerabila a distantei in ceea ce priveste transportul materiei prime precum si mijlocul de transport ales, si totodata selectionarea unor colaboratori (vopsitorii si fabrici) care adopta tehnici de lucru cat mai putin invazive pentru environment.

- Prelungirea duratei de viata a produselor prin ridicarea standardului de calitate, alegand astfel materiale rezistente in fata unor factori precum sebumul, produse de make-up, lotiuni, uleiuri, etc. - Mirela Dumitru, Director Executiv VELANTE Officiale

Acum, in varianta "verde", VELANTE Officiale isi respecta promisiunea fata de clienti, oferindu-le produse create la cele mai inalte standarde, tusa finala ramanand eleganta.