Politica de returnare

RETURNAREA/SCHIMBUL MARFURILOR

Clientii care nu sunt multumiti de produs il pot returna si/sau pot alege un alt produs in limita contravalorii produsului returnat, sau cu plata diferentei, la achizitia unui alt produs de valoare mai mare decatr cel returnat, cu respectarea termenilor si conditiilor de mai jos. Costurile de returnare sunt suportate exclusiv de catre client.
*EXCEPTIE RETURULUI O FAC PRODUSELE PERSONALIZATE, CF ORDONANTEI DE URGENTA NR 34/2014.

Pentru acestea, NU se poate face retur.

Clientii Velanteofficiale pot returna produsele cumparate in termen de maxim 14 zile de la primire. Produsul comandat va fi returnat in aceeasi stare in care v-a fost livrat, avand aceeasi eticheta atasata, ambalajul original si impreuna cu documentele de livrare care l-au insotit. In maxim 7 zile lucratoare de la data returnarii, iti vom inapoia contravaloarea comenzii.

In cazul in care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comanda va fi procesata si expediata in maxim 72 de ore de la data returnarii produselor comandate. Diferentele de pret, unde este cazul, vor fi returnate in maxim 7 zile lucratoare de la data returnarii produselor comandate.