RETURNAREA/SCHIMBUL MĂRFURILOR

Clienții care nu sunt multumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, sau cu plata diferentei, la achizitia unui alt produs de valoare mai mare decatr cel returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Costurile de returnare sunt suportate exclusiv de catre client.
*EXCEPTIE RETURULUI O FAC PRODUSELE PERSONALIZATE, CF ORDONANTEI DE URGENTA NR 34/2014.

Pentru acestea, NU se poate face retur. 

Clienții Velanteofficiale  pot returna produsele cumpărate în termen de maxim 14 zile de la primire. Produsul comandat va fi returnat în aceeași stare în care v-a fost livrat, având aceeași etichetă atașată, ambalajul original și împreună cu documentele de livrare care l-au însoțit. În maxim 7 zile lucrătoare de la data returnării, îți vom înapoia contravaloarea comenzii.

În cazul în care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comandă va fi procesată și expediată în maxim 72 de ore de la data returnării produselor comandate. Diferențele de preț, unde este cazul, vor fi returnate în maxim 7 zile lucrătoare de la data returnării produselor comandate.