Politica de returnare

Daca nu doresti sa pastrezi o creatie VELANTE, poti proceda pentru retur sau poti alege un alt produs in limita contravalorii produsului returnat, sau cu plata diferentei, la achizitia unui alt produs de valoare mai mare decat cel returnat, cu respectarea termenilor si conditiilor VELANTE.

Costurile de returnare sunt suportate exclusiv de catre client, cu exceptia cazurilor in care exista erori din culpa VELANTE.

*EXCEPTIE RETURULUI O FAC PRODUSELE PERSONALIZATE, CONFORM ORDONANTEI DE URGENTA NR 34/2014.

Clientii VELANTE pot returna produsele achizitionate in termen de maxim 14 zile de la primire. Produsul comandat va fi returnat in aceeasi stare in care a fost livrat, avand aceeasi eticheta atasata, ambalajul original si impreuna cu documentele de livrare care l-au insotit. In maxim 7 zile lucratoare de la data returnarii, VELANTE va rambursa contravaloarea produsului in contul bancar comunicat de catre client.

In cazul in care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comanda va fi procesata si expediata in maxim 72 de ore lucratoare de la data returnarii produselor comandate. Diferentele de pret, acolo unde este cazul, vor fi returnate in maxim 7 zile lucratoare de la data returnarii produselor comandate.