Articolul Velante Officiale achizitionat de dumneavostra este realizat dintr-o selecție minuțioasă a celor mai rafinate materiale de către artizani experimentați in prelucrarea pielii.
Acesta a fost creat în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și expertiză, care sunt adevărate repere ale brandului nostru. Produsul dvs. este foarte prețios pentru noi și merită aceeași grijă și atentie din partea dumneavostra în fiecare zi. Tinand cont de acestea, și cu câteva precauții simple, vă puteți bucura de produsul dumneavostra Velante Officiale pentru urmatorii ani.
 Pentru a menține produsul Velante Officiale frumos pe măsură ce trec anii, este mai bine să rotiți utilizarea lui periodic. Acest lucru va permite produsului un timp adecvat pentru a se odihni, întrucât uzura frecventă, neîntreruptă și o uzură exagerata poate determina materialele să se descompună într-o manieră prematură.
 Pielea și pânza sunt cel mai bine păstrate departe de elemente cum ar fi apa, uleiul, parfumul, căldura directa și lumina, umiditatea sau mediile prea fierbinți sau prea reci. Expunerea prelungită la astfel de elemente poate provoca daune nedorite sau uzură prematură. Când produsul intra în contact cu apa, ștergeți imediat cu o cârpă moale pentru a evita saturația.
Contactul repetat cu suprafețe dure (podele, covoare, pereți) poate cauza apariția zgârieturilor, tocirii pe colțuri sau in zone cu cea mai mare uzură. Contactul prelungit cu materiale întunecate sau puternic pigmentate se poate transfera pe suprafața pielii sau produsului pânzelor. Cel mai bine este să limitați expunerea la astfel de suprafețe și materiale pentru a păstra aspectul original al produsului dumneavoastră.
 De-a lungul vieții produsului dumnevoastra, puteți observa o înmuiere a siluetei și o patină naturală. Această evoluție, alături de prezența unor aspecte naturale, precum mărci naturale, riduri și vene sunt anticipate și servesc drept dovadă a unicității și autenticității produselor noastre. Fiecare impresie care lasă o amintire de durată să fie prețuită pentru totdeauna.
In cazul huselor din piele, atunci cand nu folositi produsul, pentru a se pastra calitatea pielii si a articolului achizitionat, cel mai bine este sa il depozitati pe suprafata de catifea in cutia primita la cumparare, intr-o zona ventilata dar nu apropiate de sursa de căldură, deoarece are un efect de uscare asupra materialelor.
 In cazul accesoriilor din piele, pentru a păstra forma produsului dumneavoastra, acesta nu trebuie împachetat . Atunci când produsul nu este utilizat, cel mai bine este să îl depozitați în saculetul de catifea primit la cumpărare într-o zonă ventilată. Nu se recomandă depozitarea în cutii sau în surse apropiate de căldură, deoarece are un efect de uscare asupra materialelor.
 Această piele naturală din piele de vitel, piton sau crocodil are ca trasatura transparența sa, care relevă marcaje naturale, cum ar fi venele și ridurile, dovedind că nu a fost tratată. Această piele delicată ușor de zgâriat va dezvolta o patină cu umbre, unică pentru fiecare produs in parte, precum și o suplețe mai mare în timp. Această patină, împreună cu uzura dobândită prin utilizare, reprezintă o dovadă a autenticității și a călătoriei produsului alături de proprietar.
 În cazul în care această piele întâlnește apă, ștergeți imediat cu o cârpă absorbantă fără scame. Nu este recomandată curățarea cu solvenți sau substanțe chimice. Trebuie evitate cu orice preț remedii casnice pentru a întuneca pielea, cum ar fi uleiul de nurcă, săpunul de șa, loțiuni de piele sau substanțe de orice fel. Dacă pielea devine pătată înainte de a se dezvolta patina, nu încercați să o curățați. Lasati-o să se întunece și petele se vor estompa printre culoare. Aceste substanțe chimice pot compromite calitatea și integritatea pielii așa cum se poartă în timp.