Toate comenzile sosesc in cutii elegante de cadou semnate Velante Officiale, perfecte pentru toate ocaziile, indiferent dacă produsul dumneavoastra este un cadou pentru cineva sau pentru rasfatul dumneavoastra.

 Cutia dumneavoastra cadou este infasurata in folie de protectie cu bule asigurându-se că nu se produc daune în timpul transportului către locația dumneavoastra.

Toate cutiile cadou pentru husele de telefon includ, de asemenea, hârtia de matase si banda personalizata cu logo-ul Velante Officiale, infasurate intr-un mod elegant. Un card de autenticitate este, de asemenea, inclus, oferindu-vă garantia calitatii, dar si a autenticitatii produsului, avand notate toate detaliile articolului dumneavoastra, pentru a vă asigura că noile dumneavoastra produse din piele primesc toată atentia pe care o merită.

 

Accesoriile din piele vin ambalate in cutii de cadou speciale si includ de asemenea un saculet de catifea verde, culoare caracteristica brandului Velante Officiale, precum si un card de autenticitate, oferindu-vă garantia calitatii, dar si a autenticitatii produsului, avand notate toate detaliile articolului dumneavoastra, pentru a vă asigura că noile dumneavoastra produse din piele primesc toată atentia pe care o merită. Infsurarea in banda personalizata cu logo-ul Velante Officiale face ca alegerea dumneavoastra sa fie una memorabila.

 

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor